Manichiura perfecta ca la Cluj!

La Cluj totul e mai perfect ca in oricare alta parte.Zilele sunt frumose, linistite si incarcate de un sentiment de exaltare, mereu cand e ...

La Cluj totul e mai perfect ca in oricare alta parte.Zilele sunt frumose, linistite si incarcate de un sentiment de exaltare, mereu cand e senin afara.Ieri, am profitat de faptul ca am reusit sa ma trezesc de dimineata(in general sunt "a morning person" insa noptile pierdute incep sa isi zica cuvantul) si am mers sa petrec cateva ore de rasfat la Nail Art studio By Lore, in Cluj, pe Avram Iancu nr 9.
Cum am hotarat ca trebuie sa am mult mai multa grija de mine decat pana acum, pentru ca eu sunt cea mai importanta persoana pentru mine, unghiutele mele trebuie sa arate perfect.Am ajuns din nou in lumea minunata a manichiurilor si pedichiurilor absolut perfecte, de unde am plecat revitalizata si cu mai mare chef de viata, de munca si o doza de buna dispozitie.
V-am mai povestit de acest salon destinat exclusiv unghiutelor noastre aici, si ceea ce vreau sa mentionez din nou este ca serviciile sunt ireprosabile.
Atmosfera ideala, muzica perfecta care imi dadea o stare de relaxare totala, draga de Andreea, cea care mi-a facut unghiile , o draguta si o adevarata profesionista, totul minunat!
Dupa lungi incercari de a ma hotara ce model sa imi fac, dupa ce am studiat toate culorile si toate stickerele posibile(multe la numar) am ajuns sa imi fac un model contrastant, de roz aprins cu alb si negru, la care Andreea a adaugat cateva straluciri discrete cu ajutorul unor pietricele argintii plasate perfect pe unghie.
O cafea buna, o companie si o conversatie placuta, ambianta de vis,o manichiura de invidiat,  ce mi-as putea dori mai mult de la o dimineata perfecta in Cluj ?


Sunteti curioase sa vedeti cum arata paradisul? Cel putin paradisul femeilor?Indrazniti sa comparati calitatea?Indrazniti sa purtati pe unghii cele mai noi modele, cele mai bune produse, ultimele trenduri si ultimele colectii de culori si texturi aparute?
Nail Art Studio By Lore va asteapta cu drag intr-o atmosfera eleganta si stilata.

NAIL ART STUDIO BY LORE CLUJ NAPOCA - Studio exclusiv

 de manichiura & pedichiura


Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca

programari la tel: 0757-671.144

0264-410.333Va pup iubitelor!

Cleo


You Might Also Like

0 comentarii