My summer garden

Azi am avut putin timp liber si mi-am reamitit de pasiunea mea pentru filmele de sezon.Urmaresc mereu, in functie de anotimp filme care...


Azi am avut putin timp liber si mi-am reamitit de pasiunea mea pentru filmele de sezon.Urmaresc mereu, in functie de anotimp filme care sa ma transpuna si mai mult in atmosfera specifica momentului si sa ma inspire si mai mult, mai ales cand vine vorba de anumite momente din an.Vara sunt adepta filmelor romantice, in care actiunea se petrece in zilele insorite de iunie, iulie sau august, pe malul marii, in gradini ascunse, pline de flori sau in paduri pline de ascunzisuri.Mi-am adus aminte cu drag de cateva filme de "vara" pe care trebuie sa le vedeti si voi, care pe mine m-au inspirat si care m-au facut sa ma bucur si mai mult de zilele frumoase de vara, care sper sa mai fie(desi vremea s-a racorit serios).
Primul film care mi-a placut mult este (500) days of Summer, o poveste incredibila de dragoste cu final total neasteptat.

500 Days of Summer este povestea lui Summer si relatia ei cu Tom. Summer nu crede in dragoste adevarata, in suflete pereche si barbatul potrivit. Tom in schimb este un romantic incurabil care nu renunta la ea nici in ruptul capului. Tot ceea ce face el are ca scop "trezirea" la realitate a lui Summer, ca sa se convinga singura ca exista conceptul de dragoste scrisa in stele. Desfasurandu-se pe o perioada de 500 de zile, povestea celor doi "indragostiti" este rostita din punctul de vedere al lui Tom si a actiunilor sale care se lasa usor influentate de muzica pop.
O abordare proaspătă a comediei romantice, (500) Days of Summer ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, şi Tom, tânărul care se îndrăgosteşte nebuneşte de ea.

Al doilea film care mi- placut mult, fiind extrem de diferit de cele vizionate pana acum, avand o doza de mister si dragoste mult superioare filmelor "de vara" de care sunt indragostita.
Dupa moartea mamei sale, tânarul Joe Toy nu are deloc cea mai buna relaţie cu tatăl său. Sătul de 

conflictele domestice nesfârşite, găseşte o cale de evadare: va fugi de acasă şi îşi va construi o casă 

în pădure.

Nu îi este greu să îl coopteze şi pe Patrick, cel mai bun prieten al său, care se află într-o situaţie similară - părinţii săi îl sufocă. 

Insoţiţi de Biaggio - o prezenţă excentrică, care apare pur şi simplu - băieţii îşi clădesc o casă numai a 
lor, apoi părăsesc confortul vieţii anterioare pentru a trăi în pădure pe cont propriu. În armonia 

naturii, cei trei se descoperă pe ei înşişi şi devin tot mai apropiaţi... asta până când intervin fetele.

Intocmai emotia acestor filme, dragostea mea pentru natura si pentru vara m-au inspirat in alegerea noului model de unghii pentru pedichiura la ultima mea vizita la Nail Art Studio By Lore. Am ales nuante de verde intens inspirata de padurile in depina lor frumusete de August, de frunzele trandafirilor si de iarba pe care roua se prelinge dimineata, in asteptarea razelor fierbinti de soare.Ca o mica gradina ascunsa, plina de trandafiri imi imaginam vara perfecta, unde puteam sta linistita cu cele mai frumoase romane in brate, bucurandu-ma de linistea florilor si a vantului.
Transpunand asta in realitate, Clujul este putin cam gri pe alocuri insa tot am ales un model de trandafir pufos, roz pe care sa il privesc cu gandul la cinele tarzii luate in gradina, cu cele mai bune prietene ale mele.
Din nou am ales oja semipermanenta pentru ca vara este ideala si nici de data aceasta profesionalismul fetelor de la salon nu m-a dezamagit!

Salonul Nail art Studio By Lore va asteapta pe Avram Iancu la nr 9!

Pe voi ce va inspira vara?

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii