Summer Sparkle

Press play! De mult mi-am dorit sa fac un outfit cu pantalonasii mei cu paiete aurii de la Only.Ieri am tras o fuga pana la piscina...

Press play!

De mult mi-am dorit sa fac un outfit cu pantalonasii mei cu paiete aurii de la Only.Ieri am tras o fuga pana la piscina la Club Moving (despre care o sa va povestesc intr-o postare separata) si dupa am zis ca ar fi momentul potrivit sa fac si cateva poze de outfit, mai ales ca iubita mea Sigina a venit in vizita la mine si mi-a compus ea toata tinuta.Printre rasete, povesti de-ale fetelor, testari de parfumuri si creme, intins parul si gatit o salata delicioasa cu ton, am petrecut cateva ore frumoase alaturi de ea, ca de fiecare data cand ne intalnim.

Trebuie sa va spun ca de vreo luna m-am mutat din dragul meu Hasdeu in care am mii de amintiri frumoase din studentia mea dupa care inca tanjesc si de atunci viata mea s-a schimbat extrem de mult, din toate planurile.Sentimental o duc mai bine ca niciodata, fizic ma simt excelent in pielea mea si toate zilele care au mai ramas din aceasta vara vreau sa le petrec frumos si cu cei mai buni prieteni alaturi de mine.
Dar, ca sa nu ma lungesc cu vorba, outfitul de azi este unul foarte drag mie indeosebi pantalonilor cu paiete aurii.I-am combinat cu un tricou simplu, crem si cu perechea mea preferata de platforme colorate de la NewLook. De asemenea am mai adaugat si o pereche de cercei cu pene, tot de la New Look, extrem de frumosi si potriviti pentru vara.
Este o tinuta extrem de comoda, stralucitoare si potrivita pentru o tura prin oras, cu cele mai dragi prietene.
Sa fie o sursa de inspiratie si pentru voi?


 Pantaloni Only
Tricou no name
pantofi New Look
cercei New Look

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii