Vara in Cluj: Pool Joy

Dragul meu Cluj este refugiul meu indiferent de anotimp.Inca nu m-am saturat de el atat de tare incat sa aleg sa imi petrec verile in alt...

Dragul meu Cluj este refugiul meu indiferent de anotimp.Inca nu m-am saturat de el atat de tare incat sa aleg sa imi petrec verile in alta parte si incerc sa ii descopar fiecare coltisor linistit in care ma pot relaxa in zilele caniculare, atunci cand imi doresc sa raman doar eu cu gandurile mele, intr-o baie de soare si mai apoi o pauza la piscina.Pentru asta, am ales un loc foarte frumos in Cluj, situat chiar pe Cetatuie, la Hotel Belvedere.Este vorba despre Club Moving, o sala de fitness&spa unde cuvantul cheie este rasfatul si energia.Clubul are o multime de facilitati printre care sala de fitness, piscina, sauna, masaj si tot aici se tin cursuri de aerobic, yoga, pilates, tae-bo, zumba si multe altele.
Este un loc perfect pentru sedinte intense de tonifiere a musculaturii, pentru cateva ore de relaxare la piscina sau la plaja si va puteti racori cu un fresh de fructe proaspat stors pe care il puteti cumpara inca de la intrare.
Eu am petrecut aici cateva zile minunate in care m-am relaxat in piscina si apoi la plaja si urmatoarea data vreau sa incerc si cursurile de Yoga si sauna.
Personalul de aici este extrem de prietenos, vestiarele si baile sunt absolut impecabile, totul este extrem de bine pus la punct si te face sa vrei sa revii cu mare drag.Nici nu este nevoie sa cari dupa tine prosop, deoarece primesti doua prosoape inca de la intrare, pe care la plecare le retunezi.
In piscina se intra cu casca de inot insa eu de dragul vostru si pentru poze, mi-am permis sa o las putin deoparte.Insa nu am incalcat regulile, nu am intrat cu parul in apa :D
Am purtat cu mare drag costumul meu de baie corai de la Colors of the World si mai apoi noul meu costum inflorat Zara.
Nu am uitat nici de protectia solara si am folosit uleiul satinat de plaja cu SPF 30 de la Yves Rocher, care m-am protejat de arsuri si totusi mi-a conferit un bronz extrem de frumos.
Nu am uitat nici de hidratare si mereu am avut langa mine o sticla de apa, sa ma racoresc.
Va sfatuiesc sa mergeti la Club Moving pentru ambianta, serviciile complete si in special pentru piscina, eu fiind o impatimita a apei si nu trece o vara in care sa nu ma balacesc macar de cateva ori.

Mai multe detalii despre Club Moving gasiti chiar aici!


Voi cum va petreceti vara in oras?


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii