De ce nu scriu in fiecare zi pe blog

Poate ca ati observat ca postarile mele din ultima perioada s-au rarit.Nu m-am pictisit de blogging, viata mea nu a luat o intorsura neferi...

Poate ca ati observat ca postarile mele din ultima perioada s-au rarit.Nu m-am pictisit de blogging, viata mea nu a luat o intorsura nefericita, nu am probleme care ma impiedica sa imi petrec timpul in online si nici nu mi-a pierit inspiratia.
Fiti sigure ca in continuare imi urmaresc blogurile preferate, in continuare testez cu drag produsele primite, onorez invitatiile la evenimente si diverse ocazii, dar acum mai mult ca niciodata filtrez tot mai mult ceea ce vreau sa apara la mine pe blog.Stiu ca una dintre "retetele" succesului in online este frecventa postarilor si continutul original si calitativ. Cu frecventa postarilor stau mai prost.

Explicatia?

Imi place viata mea din offline si incerc sa ma bucur de ea la maxim.
Nu scriu in fiecare zi pe blog pentru ca imi doresc sa ma bucur in liniste de o zi de sambata, in care m-am trezit binedispusa la 7 dimineata si tot ce mi-am dorit sa fac a fost sa ma bucur de rasarit, sa beau o cafea si sa savurez micul dejun, la aer, pe balcon, fara sa postez pe Instagram inainte.

Nu scriu in fiecare zi pe blog pentru ca sunt preocupata sa redescopar frumosul oras in  care traiesc de 4 ani, sa ma plimb pe stradutele lui inguste.Sa redescopar mici "comori" pictate pe peretii cladirilor este mult mai incantator pentru mine decat sa petrec ore in sir la laptop sau in fata oglinzii desi sunt o beauty addict.
Nu scriu in fiecare zi pe blog pentru ca imi place sa gatesc alaturi de prietenul meu si petrec multe ore in bucatarie incercand alaturi de el retete noi.Placerea de a petrece timpul alaturi de el, de a gati si de a ne bucura ulterior de tot ce am gatit nu se compara cu nimic.
Nu scriu in fiecare zi pe blog pentru ca imi place sa ma bucur inca de natura si sa o surpind in cele mai mici detalii, incercand sa gasesc noi functii ale apartului meu foto si apoi sa ma bucur de rezultat, privind pozele iar si iar, tinandu-le o perioada numai pentru mine.
Nu scriu in fiecare zi pe blog pentru ca nu vreau sa risipesc placerea de a ma vedea ore in sir cu prietenele mele si de a sta la povesti pana tarziu, fara sa ma simt vinovata ca am "pierdut timpul" si tot ce am facut in ziua aceea a fost sa ma bucur de compania lor,in cafeneaua noastra preferata.


Buna dimineata!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii