Manichiura de septembrie

Cred ca cu toate asteptati sa vedeti ce model de manichiura voi aborda in luna Septembrie, nu-i asa? Iata ca din nou, mi-am pregatit ...


Cred ca cu toate asteptati sa vedeti ce model de manichiura voi aborda in luna Septembrie, nu-i asa?
Iata ca din nou, mi-am pregatit unghiutele pentru noul sezon care deja si-a facut simtita prezenta si am incercat o abordare noua fata de ceea ce v-am prezentat pana acum.
Ultima mea vizita la Nail Art studio By Lore a fost una frumoasa in care Lore s-a ocupat personal ca unghiile mele sa arate impecabil si mi-a propus sa incerc manichiura cu gel.
Eu am mai avut o astfel de manichiura in primavara si mi-a placut si nu am refuzat-o mai ales stiind cat de profesionist lucreaza.Cu instrumente si produse de ultima generatie, Lore mi-a facut o manichiura foarte frumoasa si rezistenta care inca tine aproape de mine spiritul verii prin nuantele intense de turcoaz pe care le-a folosit, pictura cu flori si detaliile minimaliste de pe celelalte unghii.
Manichiura mea a fost gata in cateva ore si m-am bucurat ca Lore lucreaza foarte rapid, reusind sa ma surprinda cu creativitatea si buna ei dispozitie.Am apreciat talentul ei si sunt nerabdatoare sa vad cu ce ma va mai surprinde la urmatoarea vizita.Oja folosita este semipermanenta si pot spune ca imi place mult mai mult cum se comporta pe unghia construita decat pe cea normala, reusind sa ramana intacta saptamani bune.
Sunt in cautarea unul model nou pentru manichiura mea din urmatoarea perioada pentru ca se apropie ziua cand trebuie sa merg din nou la rasfat.Imi plac mult modelele cu pieticele, cele cu stickere dar nu as zice nu nici Minx-urilor.
Mi-ar placea sa imi lasati in comentarii cateva poze cu manichiuri frumoase, nu neaparat in culori de toamna, care credeti ca mi s-ar potrivi.De asemenea imi voi scurta putin unghiile pentru a fi mai practice.
Inainte de incheiere am un mic mesaj pentru voi, cele care sunteti iubitoare de nail art, aveti o diploma in domeniu si va interseaza un  job la un salon de nail art de lux din Cluj:
Esti una din Acele Manichiuriste Calificata si in ale Pedichiurii?Mai esti si Dinamica, Extra Comunicativa, porti un Aspect Fizic Placut si abia astepti sa vizitezi Targu Mures la Training-uri?

Nu mai cauta!

NAIL ART STUDIO CLUJ ti-a pregatit un loc caldut intr-un Mediu Placut, cu Training Periodic, Extra Cunostinte in domeniu si posibilitatea Avansarii in functia de Trainer Nail Art Academy!Suna Bine? Inscrie-te Acum cu un CV la office@nailart-studio.ro!E un singur loc si il pastram pentru Tine pina in 25 septembrie!

Multumesc, Ioana Ivan!
Mult succes tuturor celor care vor aplica! 

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii