Ganduri de toamna

Uneori, cand sunt singura, imi reamintesc cum sunt eu de fapt.cum sunt eu cand nu trebuie sa fac fata la toate lucrurile care imi dere...
Uneori, cand sunt singura, imi reamintesc cum sunt eu de fapt.cum sunt eu cand nu trebuie sa fac fata la toate lucrurile care imi deregleaza linistea interioara, care ma scot de pe frecventa mea linistita si ma agita nu atat fizic cat mental si emotional.
Eu iubesc nespus toate lucrurile marunte din viata mea si daca as putea as vrea sa traiesc cea mai simpla viata care exista, intr-o casa mica, boema, intr-un dormitor in care sa am un pat mare cu asternuturi proaspete cu trandafiri mici imprimati, in care sa imi petrec seriile citind si diminetile savurand cate un sortiment diferit de ceai.

Imi doresc ca viata mea sa se invarta in jurul linistei mele interioare care este atat de importanta pentru mine.Si asta este posibil numai cu ajutorul catorva lucruri marunte care sa ii dea vietii mele culoare: un suflet pereche care sa imi inteleaga fragilitatea emotionala, sa nu ma forteze sa devin ceea ce nu sunt si sa adore sa petreaca clipe in sir cu mine numai privindu-ma in ochi.
Mai am nevoie de multe feluri de ceai si o bucatarie frumoasa cu toate ustensilele necesare sa ii gatesc LUI toate dulciurile din lume, in special tort de morcovi.
Imi mai doresc dupa-amiezi numai pentru mine in care sa ma rasfat cu o baie parfumata si o carte de autoeducatie buna in mana.

Mai am nevoie si de muzica mea fara de care nu pot sa traiesc pentru ca atunci cand o inchid, instant si lumea devine gri.
Imi mai doresc un set de portelan pentru ceai, musai cu farfurii pictate cu flori.
Si un inel ca semn al dragostei noastre, intelegerii si respectului reciproc.

Imi doresc sa am o bicicleta cu care sa merg in fiecare zi la serviciu, multe rochii inflorate si tricouri imprimate cu care sa stau prin casa, la caldura.
Imi doresc sa nu mai existe rautate si egoism in jurul meu pentru ca eu imi deschid inima catre oricine are nevoie de o vorba frumoasa si de sprijin emotional.


Am nevoie de un suflet mai puternic pentru ca inca ma emotioneaza cand vad un desen animat din copilaria mea,un animalut pe strada sau ochii umezi ai mamei sau bunicii mele.
Vreau sa ma refugiez pana inca sunt un copil in lumea mea linistita unde singura mea problema este ce voi fotografia azi.
Tot ce imi doresc in viata mea sunt lucruri atat de mici incat nu mi le poate lua nimeni.Nici dragostea nici libertatea.Si pe care le voi purta mereu cu mine, pana la sfarsit.Si care ma fac cea mai bogata fiinta de pe pamant.

*Sursa poze-Tumbl

You Might Also Like

0 comentarii