Frosted Rose Nails #passionfordecember

Cuvantul de ordine in aceasta iarna atat in materie de nail art cat si al decoratiunilor interioare sau al imbracamintei este feminin.Fem...

Cuvantul de ordine in aceasta iarna atat in materie de nail art cat si al decoratiunilor interioare sau al imbracamintei este feminin.Feminitatea se poarta de secole si nu as da niciodata o rochie pe o pereche de pantaloni.
Prefer oricand parul lung, rochiile fluide, sandalele fine, gentile in nuante pastel, parfumurile dulci, muzica invioratoare si unghiile in nuante rozalii cu detalii de trandafiri inghetati care nu au apucat sa isi scuture petalele si ultimele zile ale toamnei i-au prins inca in gradini si pacuri, transformandu-i in statui de gheata parfumata.
Desi  florile sunt simbolul primaverii, ele se poarta indiferent de anotimp, indiferent de context iar pentru un plus de rafinament pot fi combinate cu nuante mai inchise, pietricele, texturi mate sau accesorii stralucitoare.


Pentru Craciunul 2014 va sugerez un model de manichiura foarte elegant, feminin, realizat de profesionistii de la NailArt Studio by Lore,o maniciura gel rezistenta si in trend intr-o nuanta superba de roz pudrat cu mici accente florale.
M-am pastat forma unghiilor la cea de migdala pentru ca este foarte eleganta, confortabil de purtat si mult mai rezistenta ca alte forme.
Va invit sa admirati frumoasa maniciura propusa pentru decembrie si sa va programati repede la salon, pentru o manichiura impecabila de Sarbatori.

NAIL ART STUDIO BY LORE CLUJ NAPOCA - Studio exclusiv de

 manichiura & pedichiura

Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca

programari la tel: 0757-671.144

0264-410.333


You Might Also Like

0 comentarii