Cum te poti dezvolta personal in Cluj

De cand ma stiu am pus foarte tare accent pe dezvoltarea mea personala si am incercat cat de mult am putut si mi-a permis timpul sa gasesc m...

De cand ma stiu am pus foarte tare accent pe dezvoltarea mea personala si am incercat cat de mult am putut si mi-a permis timpul sa gasesc modalitati prin care sa invat lucruri noi, interactive, care sa ma ajute pe viitor in tot ce voi realiza.Uneori a fost mai greu, alteori usor, uneori a trebuit sa fac anumite compromisuri ca sa pot sa ma bucur de intregul proces de dezvoltare personala si sa renunt la anumite placeri precum somnul, mai mult timp liber, etc.Dar intr-un final, totul a fost in favoarea mea si multe dintre lucruri chiar mi-au prins bine, daca nu pe moment, cu siguranta peste ceva timp.Primul meu gand cand am ajuns in Cluj acum 4 ani a fost acela ca vreau sa merg la toate seminariile, concertele, conferintele, workshop-urile si trainigurile din domenile de interes pentru mine, ca sa pot acumula cat mai multe cunostinte.

Stiam eu de pe undeva ca multi angajatori apreciaza fiecare intentie de dezvoltare pe care o are o persoana si sta sa verifice si sa numere mai mult conferintele si trainingurile la care ai fost decat daca ai o licenta sau cine stie ce note mari in facultate.Desi trebuie sa recunosc ca nu mi-am prea batut eu capul cu facultatea si am incercat doar sa o termin cu brio, pot spune ca am fost la o gramada de activitati extracurriculare care in timp m-au format ca si persoana, m-au modelat pozitiv, m-au motivat sa progresez in fiecare zi si mai ales au fost un mare bonus in CV-ul meu.
Mereu am apreciat un eveniment motivant, frumos organizat si in special am alergat dupa lansari de carti, conferinte pe teme feminine sau de business ori altceva care are legatura cu domeniul meu (marketing), seminarii interactive.
Mereu eram in cautarea celor mai bune evenimente si o prima oprire pe care o puteti face este sa va verificati invitatiile la evenimente de pe facebook.Eu de acolo aflu de cele mai bune oportunitati de dezvoltare din zona.
Apoi puteti de exemplu sa tineti cont, daca aveti pasiuni asemanatoare cu ale mele, ca sunt cateva evenimente pe an la care merita sa mergeti.

Unul dintre ele este The Woman, un eveniment dedicat exclusiv femeilor din mediul business si nu numai, care are loc de obicei in data de 7 martie la Grand Hotel Italia.Este un eveniment care nu trebuie ratat, am ramas cu lectii valoroase de la editile anterioare.

Un alt eveniment frumos si inspirant este Fashionality care de obicei se organizeaza de 2 ori pe an.De asemenea puteti urmarii lansarile de magazine de haine/bijuterii/parfumuri sau saloane care fac o mica petrecere in cinstea acestui prilej.
De asemenea, saloanele de lux precum Vestige, organizeaza o data pe an un party aniversar de la data inaugurarii, de obicei toamna.
La Cluj se mai intampla si Beauty Forum, in primavara, unde o gramada de branduri de cosmetice isi expun cu vanzare produsele si de obicei au si reduceri.Acesta se desfasoara la Sala Sporturilor si dureaza 2 zile.
De asemenea, in toamna se organizeaza Atipic Beauty, un eveniment caritabil sustinut de Cosmina Pasarin in colaborare cu Alin Galatescu, dar locatia se schimba de la un an la altul.
Vara sunt o gramada de concerte foarte faine, atat in Unirii cat si in parcul Central printre care si Jazz in the Park.
Vara asta se aude ca va veni David Guetta si Avicii impruna cu alti 150 de alti artisti deci preconizez ca va fi un mini Tomorrowland la Cluj, anul asta , ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
In 16 februarie se organizeaza Nunta la Palat, un targ de nunti pentru cele care vreti sa va casatoriti anul acesta si aveti nevoie de inspiratie pentru o nunta de vis.Locatia: Palatul Banffy din Unirii.

De asemenea, draga mea Gabi Popescu face foarte des worrkshop-uri de machiaj si tot ce trebuie sa faceti este sa o urmariti pe facebook-ul Gabriela Popescu/make-up and bridal accesories.
Eu in anul 1 de facultate m-am inscris in Business Ladies Club, o organizatie pentru fete care isi propune sa ne ajute sa pasim mai usor in lumea antreprenoriatului.Astfel, si ei au o gramada de evenimente frumoase, dedicate noua.Tot in 2011 am participat la Cluj Brands Tour, o experienta fantastica, in calitate de blogger oficial.

In fiecare luna sunt o gramada de evenimente noi si tot ce trebuie sa faceti este sa le urmariti.Eu accesez de obicei si site-uri precum Clujlife sau Vinsieu.ro de unde aflu toate noutatile.


Despre evenimentele la care am fost, cum m-am simtit si ce am invatat din fiecare puteti citi pe blog daca tastati CLUJ in sectiunea "search" :)

Voi la ce evenimente frumoase ati participat?

Cum va dezvoltati personal?Cleo

You Might Also Like

0 comentarii