Inspiratia de luni

Deseori se intampla ca luni sa ne trezim fara prea mult chef de viata, fara inspiratie, fara dorinta de a ne da jos din pat.Am hotarat ca a...

Deseori se intampla ca luni sa ne trezim fara prea mult chef de viata, fara inspiratie, fara dorinta de a ne da jos din pat.Am hotarat ca astazi sa pornesc o noua rubrica pe blog care sa va ajute sa deveniti mai creative, mai binedispuse, mai optimiste, mai fericite.Am observat ca unori, daca ma uit la niste poze dragute, incep cumva sa ma simt mai bine.De aceea mereu petrec minute in sir pe Pinterest sau Tumblr in cautarea unor fotografii care sa ma insipre, ma sa puna din nou pe picioare.Daca si voi sunteti la fel ca mine, va invit a admirati selectia de poze de mai jos, pentru un plus de buna dispozitie!
Am ales frumusetile de mai jos....
Sursa poze:Tumblr, Pinterest, Behance*
Pentru ca iubesc printul acestei rochii D&G pentru ca este deosebit si are un aspect putin vintage.

Pentru ca pe unghiile albe, florile par ca desprinse dintr-un basm.

 Pentru ca acest concept creativ de design ma inspira si aerul romantic este perfect surprins in aceste detalii vegetale prin nuante si forme.

Pentru ca asta este nuanta de par la care visez de ceva timp.

Pentru ca imi doresc sa am un perete in dormitor plin de trandafiri de gradina.

Pentru ca macar cand imi beau ceaiul dimineata sa uit pentru o secunda de lumea prea gri de afara si sa admir frumosul unicorn de pe aceasta ceasca de ceai.Va pup!
Cleo

You Might Also Like

0 comentarii