Ce aroma are fericirea ta?

Fericirea mea are aroma de zmeura si vine de la Farmec! De curand, Farmec a lansat o noua gama de ingrijire a pielii de la Gerovital den...

Fericirea mea are aroma de zmeura si vine de la Farmec!
De curand, Farmec a lansat o noua gama de ingrijire a pielii de la Gerovital denumita foarte sugestiv Happiness. Zmeurica este una din aromele din aceasta gama facuta special sa ne faca sa ne simtim bine, rasfatate, ingrijite.Pana si ambalajele transmit acea stare de bucurie si veselie gratie culorilor vii folosite, foarte glamour.
Eu am primit de la Farmec gama cu zmeura destinata tenului normal dar mai exista si o gama cu caise si una cu afine. Printre produsele primite se afla o crema hidratanta de zi, un CC cream de care sunt mega incantata, o masca hidratanta racoritoare si o crema gel de curatare numai bun pentru indepartarea oricarei urme de machiaj.
Alaturi de minunatele produse , a sosit si o provocare din partea Farmec.Astfel, in borcanasul "fericirii" trebuie sa punem cate un biletel pe care sa scriem mici bucurii zilnice.Fie ca ne-am luat o pereche noua de pantofi, fie ca ne-am schimbat culoarea parului, ne-am planificat concediul mult visat, am gatit cina impreuna cu iubitul sau sotul sau am fost la un film nou aparut,tot ce ne-a facut placere trebuie notat si pus in borcanas.La final de an, cand vom citit tot ce am scris de-a lungul timpului, ne vom da seama de fapt, cate motive am avut sa zambim!
Dintre toate produsele eu am testat deja CC creamul si pot spune ca aplicat in doua straturi are o putere medie de acoperire, se intinde foarte uniform pe ten si miroase discret a zmeura.Este lejer si nu incarca pielea, avand un aspect natural dupa ce mai oxideaza.
Dupa ce voi testa si celelalte produse, am sa revin cu review-uri mai amanuntite la fiecare din ele.
Fericirea vine de la Farmec in aceasta primavara!
Ia-ti si tu kitul Happiness de pe site-ul Farmec.ro  si incearca cele mai noi produse!Cleo

You Might Also Like

0 comentarii