Ce se poarta vara asta (trenduri 2015)

Pot spune, dupa ce m-am informat despre trendurile actuale din sezonul estival, ca vara 2015 imi place cel mai mult.Trendurile actuale inde...

Pot spune, dupa ce m-am informat despre trendurile actuale din sezonul estival, ca vara 2015 imi place cel mai mult.Trendurile actuale indeamna spre libertate de gandire, exprimare, spre un stil de viata relaxat, stilat, indeamna la relaxare,la escapade boeme, la vacante prelungite si un spirit mereu tanar.exact elementele pe care mi le doresc cat mai mult in viata mea.
Consider ca inspiratia pe care mi-o dau trendurile actuale nu se compara cu cele din anii trecuti.Din cate vad, trendurile evolueaza intr-o directie frumoasa ce indeamna la resimtirea spiritului tanar din noi, a frumusetii de a trai si a lucrurilor marunte care pot schimba radical o stare de spirit, o zi intreaga sau o luna.
Tendintele din vara 2015 indeamna catre o stima de sine ridicata, catre grija fata de detalii, accente feminine, elemente nonconformiste si mixuri inedite.Mai jos aveti 9 propuneri de stil, pe care le puteti include in garderoba voastra de vara.


1.Kaki
Arata superb pe pielea bronzata si merge in atat de multe combinatii!

2.Dantela

Ce poate fi mai romantic si primavaratic ca dantela?
3.Imprimeul floral
4.Nuantele neutre/nude


5.Accesoriile deosebite


6.Elementele cu franjuri
7.Pantalonii lejeri cu print8.Colierele cu pietre semipretioase nefinisate

9.Tatuajele temporare bijuterieCare trend va place cel mai mult?


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii