Cea mai frumoasa veste a primaverii

Cu siguranta ca o data cu vremea calda, am zambit mai mult.Poate am mai dat jos cateva kilograme, fie am reusit sa ajungem la nuanta dorita ...

Cu siguranta ca o data cu vremea calda, am zambit mai mult.Poate am mai dat jos cateva kilograme, fie am reusit sa ajungem la nuanta dorita de par ori am simtit atat de placut mirosul discret al copacilor infloriti care ne-a dat energie.Ori am admirat florile proaspat crescute prin livezi sau gradini. Orice ne-ar fi adus bucurie si un zambet in aceasta primavara este de neegalat.Insa cea mai frumoasa veste a primaverii este faptul ca au inceput inscrerile, din nou, la Scoala de Beauty Blogging L'Oreal Paris!
Sa aflu de dimineata o astfel de veste este mult mai revigorant decat o jumatate de ora de jogging si un fresh baut pe stomacul gol.Sunt atat de fericita!Sper ca voi reusi sa ajung printre castigatori si va indemn si pe voi, cele care aveti blog sa va inscrieti pentru a vedea cat de departe puteti ajunge prin pasiunea pentru frumusete si o viata cu stil!

Va indemn la creativitate, la inspiratie, la succes!


You Might Also Like

0 comentarii