Ce poti cumpara cu 100 de lei de la Yves Rocher

Poate va vine sa credeti sa nu, produsele de mai sus le-am comandat acum cateva zile de la Yves Rocher profitand de o super oferta care i...

Poate va vine sa credeti sa nu, produsele de mai sus le-am comandat acum cateva zile de la Yves Rocher profitand de o super oferta care inca este de actualitate,  platind  pe ele numai 100 de lei, in loc de 200!

Mi-am ales cosmetice de care aveam nevoie sau de care sunt indragostita, fiind deja familiarizata cu ele. Promotia din care eu mi-am comandat produsele este inca valabila pe site si anume:

Pentru comenzi de 150 de lei puteti beneficia de un discount de 50 de lei folosind codul HELLO1
Pentru comenzi de 200 de lei aveti reducere 100 de lei daca folositi codul HELLO2
Pentru comenzi de 300 de lei aveti reducere 150 de lei cu codul HELLO3


Oferta este valabila 72 de ore, deci inca mai puteti profita de ea!
Ce mi-am comandat eu:

Practic mi-am cumparat produse de 200 de lei si voi plati putin este 100.
De asemenea la aceasta comanda cadourile au fost un sampon si spray pentru coafura cu volum, un ruj roz foarte frumos si un set de cutii de depozitare foarte practice


Va recomand sa profitati de aceasta oferta foarte buna si vreau sa va mentionez ca puteti beneficia de cadourile standard oferite in campania de iunie+ reducerea aleasa de voi in functie de comanda voastra.In plus, reducerea se aplica si produselor aflate deja la reducere.Transportul este de asemenea gratit la o comanda de minim 89 de lei.Oferta lunii iunie o aveti desfasurata mai jos:Spor la shopping!

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii