Ce sa faci in Cluj in 6-7 iunie

In vara asta, Clujul se va transforma intr-unul dintre cele mai cool destinatii de city break din tara.Trebuie sa recunosc ca nicaieri ...


In vara asta, Clujul se va transforma intr-unul dintre cele mai cool destinatii de city break din tara.Trebuie sa recunosc ca nicaieri nu e ca aici in aceasta vara, in care Clujul este capitala europeana a tineretului.Zeci de artisti ne vor incanta serile de vara, cafenele si restaurante mai cochete ca in oricare alt oras ne imbie sa ne relaxam cateva minute si multe evenimente frumoase pentru toate gusturile se vor desfasura aici.
Unul dintre ele este si Transilvania International Design & Fashion Fair care anul acesta e afla la cea de-a doua editie, aici in Cluj-Napoca, care se va desfasura anul acesta intre 6-7 iunie la Cazinonul din Parcul Central.

Transilvania International Design & Fashion Fair” (TIDAFF)- ediţia II este un târg  dedicat designerilor vestimentari, de accesorii şi bijuterii, autohtoni şi internaţionali. Intrarea este liberă.

În plină cursă pentru “coroana culturală a Europei”, Clujul a dat naştere unor proiecte tinere şi ambiţioase care confirmă încă o dată existenţa unei comunităţi artistice şi culturale, ce susţine activ dezvoltarea oraşului în această direcţie.

Iniţiat la Cluj, TIDAFF se poziţionează ca o expoziţie internaţională cu posibilitate de vânzare  sau “pop-up store colectiv” şi constituie prilejul perfect de interactiune a designerilor internaţionali cu cei autohtoni, sub acelaşi scop comun: promovarea industriei prin dialog direct, real şi authentic cu publicul interesat.Astfel, sunt invitaţi la TIDAFF, între 6-7 iunie, toţi cei care
doresc să participe la workshop-uri creative sau demonstraţii live de styling; să afle ultimele trenduri; să admire sau să achiziţioneze cele mai în vogă creaţii sau să întâlnească cei mai populari designeri locali, naţionali şi internaţionali.


 Evenimentul va avea dedicat un lounge open air, unde toţi participanţii doritori vor avea posibilitatea de a savura o cafea, o gustare sau o limonada asigurată de Deja Brew.

TIDAFF va premia vizitatorii pe parcursul celor 2 zile cu surprize deosebite, oferite de partenerii oficiali: Cosmetic Plant, Gimmy, Be Jolly Center, Perfect Nails şi Shiva Zen.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina oficială de facebook TIDAFF : FACEBOOK/tidaffCluj sau pe www.TIDAFF.com

Acestea fiind spuse, va astept pe data de 6-7 iunie, incepand cu orele 11 la cel mai stylish targ dedicat modei din Tansilvania, tag la care am deosebita onoare de a fi blogger oficial!

Ne vedem acolo!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii