Cel mai hot imprimeu al sezonului

L-am vazut de multe ori de ceva vreme prin multe magazine atat online cat si fizice. Initial trebuie sa recunosc ca nu m-a atras foate tare...

L-am vazut de multe ori de ceva vreme prin multe magazine atat online cat si fizice. Initial trebuie sa recunosc ca nu m-a atras foate tare, dat fiind si faptul ca a inceput sa apara inca de prin iarna, cand temperaturile nu ne permiteau sa iesim afara din casa fara o geaca serioasa pe noi si fara ghete sau bocanci.
L-am admirat in treacat in reviste, fotografii si pe strada insa astazi....astazi m-a cuprins o feerie neobisnuita si o indragosteala maxima pentru printul cu ananasi.
E un print pe cat de tampitel pe atat de dragut si varatic.Pur si simplu imi place de mor!Am admirat ieri in nestire o gramada e hainute fie pe Pinterest fie pe Tumblr cu aceste print si m-am hotarat: imi trebuie si mie macar un costum de baie si niste shorts cu magnificii ananasi pictati pe ei.
Imi place, imi inspira libertate si imi imaginez cum mi se umplu narile de aroma marii si a valurilor iar mai apoi de aroma smoothie-urilor mele preferate de dimineata in care mai adaug cand am, si niste ananas proaspat.
De la imprimeu marunt cu pui de ananasi, la picturi cu adevarat deosebite, in marime naturala, acest pattern a umplut magazinele cu piese deosebite:rochii, topuri, pantaloni scurti, costume de baie, kimono-uri de vara, camasi si accesorii superbe.
Am selectat pentru voi cateva fotografii (sursa Pinterest) cu haine perfecte pentru acest sezon, toate avand un design estival si printate cu ananasi :) 


Ce piesa vestimentara va atrage cel mai mult dintre cele de mai jos?

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii