White sensation

Postarea de astazi nu va fi neaparat un review in profunzime a unui produs ci mai mult o idee de compozitie fotografica potrivita pen...
Postarea de astazi nu va fi neaparat un review in profunzime a unui produs ci mai mult o idee de compozitie fotografica potrivita pentru cel mai nou produs pentru machiajul genelor de la L'Oreal si anume Miss Manga.Acest mascara este unul dintre cele mai bune mascara folosite de mine pana acum.Cu efectul sau de alungire si volum intens, reuseste sa separe perfect fiecare geana fara sa o incarce. Legat de fotografii, in primul set, cele cu focus pe noua mascara Miss Manga am folosit o compozitie alb- argintie, in nuante reci si neutre, care contrasteaza superb cu noua mascara.
Va prezint astfel cel mai nou "deliciu" in materie de cosmetice, pentru gurmandele frumusetii :)


FOTOGRAFIA DE OBIECT


In al doilea set de fotografii am folosit o lumina mai calda, naturala, si am incercat sa surprind un machiaj lejer, de zi in care am folosit noua mascara Miss Manga de la L'Oreal Paris.Cu o lumina ca de vara, calda, contrastanta, am observat ca imi pune frumos in evidenta nuantele de par iar rujul e complementar cu nuanta turcoaz  a tricoului.La cea de-a doua tematica pentru fotografie, selfie-urile sunt la putere!

FOTOGRAFIA DE PORTRET


Acest articol a fost scris pentru ultima tema din cadrul Scolii de beauty blogging by L'Oreal Paris.
Daca v-a placut, va invit sa ma votati cu un singur click mai jos!

*toate fotografiile au fost realizate cu un telefon mobil de ultima generatie.

You Might Also Like

0 comentarii