Cea mai socanta dezvaluire a lui Ingrid Nilsen

Ingrid Nilsen este youtuberit a mea preferata de multi ani.O urmaresc constant, de fiecare data cand o ascult imi da o stare de bine, de li...


Ingrid Nilsen este youtuberita mea preferata de multi ani.O urmaresc constant, de fiecare data cand o ascult imi da o stare de bine, de liniste, ma inspira, pur si simplu o iubesc. Ii cunosc preferintele in materie de machiaj, moda, mancare, calatorii si tot ceea ce ne-a mai lasat ea sa descoperim prin intermediul filmuletelor ei.
Ultima ei confesiune care pe mine personal m-a socat putin a fost cea de mai jos in care ea zicea ca este atrasa de persoanele de acelasi sex.Sincera sa fiu nu ma asteptam la asta desi am sesizat ca in ultima veme majoritatea video-urilor pe care le facea au devenit axate pe subiecte de viata, de stima de sine, de relaxare si well being si mai putin pe beauty stuff, asa cum o facea in trecut. Apropiindu-se de 30 de ani, cred ca a fost un pas decisiv pentru ea sa isi exprime public sentimentele si trairile si toti anii in care a trait in reprimare de sentimente au ajuns la limita. O admir si mai mult pentru ca a facut acest pas, faptul ca isi asuma dorintele si inclinatiile sexuale si vreau totusi sa pun accentul pe o idee: cum poate inca, in 2015, (in era super tehnologiei si a unui stil de viata extrem de modern, in era in care nu mai exista inhibitii si tabuuri prea multe) sa fie considerat cineva ca daca e gay si spune tuturor acest lucru cu seninatate, e automat si curajos?
Ce treaba are curajul cu atractia fata de acelasi sex? Consider ca ar trebui, intr-o era atat de dezvoltata in care traiesc oameni care se considera extrem de deschisi la minte sa nu mai fie privita "curajoasa" (in cel mai bun caz)  persoana care face un astfel de coming out..
Din punctul meu de vedere este ceva normal ce nu ar trebui privit nici cu dezgust, nici cu mila, nici cu stupefactie sau cu mandrie ca cineva a fost suficient de curajos cat sa admita asta.
E ceva NORMAL.

Din punctul meu de vedere, daca as fi atrasa de persoanele de acelasi sex nici nu m-as obosi sa dezvalui unei populatii intregi ce inclinatii am eu, indiferet daca as fi o persoana publica, vedeta, megastar sau un simplu muritor.Cred ca preferintele sexuale sunt extrem de intime la fel ca religia.Astea doua subiecte sunt (inca!!) extrem de contorversate si niciodata nu se ajunge la un consens oricat ai discuta pe seama lor.M-as axa pe cum sa imi gasesc perechea (indiferent de sexul pe care il are) si sa fiu eu fericita.
Oricum din partea mea, Ingrid, JOS PALARIA!

In fine, va las cu filmuletul.
Enjoy!


You Might Also Like

0 comentarii