Cum poti primi tatuaje metalice GRATUIT!

Tatuajele metalice sunt un trend major in vara lui 2015, fiind adorate de fashionistele din intreaga lume. Trendul a aparut in America, und...

Tatuajele metalice sunt un trend major in vara lui 2015, fiind adorate de fashionistele din intreaga lume. Trendul a aparut in America, unde vedete precum Beyonce le-au purtat pe plaja pentru a se accesoriza elegant si lejer, fara a apela la bijuterii grele sau nepotrivite pentru o sesiune de bronzat.
Tatuajele metalice sunt o alegere potrivita si pentru festivalurile de muzica din aceasta vara, fiind usor de aplicat si destul de rezistente (4-6 zile).
Aceste tatuaje se aplica relativ usor, exact ca tatuajele pe care multe dintre noi obisnuiam sa le aplicam in copilarie, gasite in ambalajul gumelor de mestecat.
Practic, incepi prin a-ti curata zona pe care vrei sa aplici tatuajul cu apa si sapun pentru a elimina orice urma de grasime, crema,lotiune ,dupa care usuci bine portiunea respectiva.

Dezlipesti folia de protectie de pe tatuaj, lipesti tatuajul in locul stabilit iar cu un burete/carpa umeda, apesi usor pentru a-i facilita impregnarea pe piele. Pielea trebuie tinuta intinsa deoarece eventualele cute pot afecta modelul tatuajului.Dupa 30 de secunde poti dezlipi incet folia pe care a fost tatuajul si te poti bucura de cel mai cool accesoriu al verii.

*Sursa foto: Pinterest

Cum poti primi GRATUIT tatuaje metalice?
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe acest link si sa comanzi setul de 4 folii de tatuaje cu diverse modele superbe. Tot ceea ce trebuie sa platesti este costul transportului, de numai 3,99 dolari (in jur de 15 lei). Eu zic ca 15 lei pentru 4 folii de tatuaje metalice superbe este un pret minuscul.Chiar merita!
Si eu mi-am comandat si abia astept sa imi ajunga!


Va pup!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii