Unique Gifts, o poveste unica din Cluj

Rasfoind Facebook-ul in lung si-n lat in cautarea surselor de inspiratie am descoperit o femeie, o mama, sotie  si iubitoare de frumos care ...

Rasfoind Facebook-ul in lung si-n lat in cautarea surselor de inspiratie am descoperit o femeie, o mama, sotie  si iubitoare de frumos care din putinul ei timp liber reuseste sa creeze adevarate bijuterii din cele mai comune obiecte pe care le avem cu toti in casa.
 Cu ajutorul unei tehnici simple de decorare, Veres Andra creeaza obiecte de decor vintage-romantice de inspiratie shabby chic cu ajutorul celor mai frumoase servetele cu flori si fotografii vechi pe care le gaseste in comert.

Tehnica relativ simpla, presupune lipirea modelelor atent alese de pe servetele, pe obiectele pe care dorim sa le personalizam cu ajutorul unui lipici special.Mai multe detalii nu vreau sa ofer, am strica toata magia din spatele acestor obiecte atat de frumoase si de atent lucrate. Pe pagina ei, Unique Gifts veti gasi o multime de produse decorate folosind aceasta tehnica, de la suporturi de pensule, ghivece, tavite, piese de mobilier, rame de tablouri, cosuri de paine si multe alte obiecte de decor la fel de frumoase.
Fiecare obiect decorat de ea are o poveste in spate, ne incanta privirea in mod diferit si necesita destule ore de munca. Veres Andra personalizeaza atat obiectele clientilor dar are si produse propuse spre vanzare, preturile fiind extrem de accesibile. Nu cred ca poate cineva trece cu vederea aceste obiecte, sunt extrem de frumoase, romantice si cu un aer parisian elegant.De multe ori admiram prin vitrinele magazinelor de decor produse asemanatoare dar nu mi-am cumparat niciodata deoarece erau mult prea scumpe.Acum am gasit o alternativa la ele si cu siguranta ma voi indrepta catre Unique Gifts fie pentru a le oferi cadou, fie pentru a-mi decora casa.
Daca cautati cadouri minunat decorate sau pur si simplu decoruri pentru dormitor, living sau bucatarie, va recomand cu caldura sa aruncati o privirea pe pagina oficiala de Facebook, veti fi de-a dreptul incantati!Spor la shopping!Cleo

You Might Also Like

0 comentarii