Vesti bune pentru brunete

Sunt o mare fana a ingrijirii parului dar mai ales a experimantarii de diverse nuante cat mai frumoase, in functie de anotimp.Pot spune...


Sunt o mare fana a ingrijirii parului dar mai ales a experimantarii de diverse nuante cat mai frumoase, in functie de anotimp.Pot spune ca am incercat aproape toate nuantele de vopsele din comert existente.De la blond inchis, blond deschis, cupru, brunet, saten, ombre, roscat, roz, violet inchis, toate nuantele mi-au placut si mi-au dat mai multa incredere in mine.Insa de multe ori ma confruntam cu o problema: vopseaua mea deschisa nu prindea pe parul meu cu cateva nunate mai inchis. Astfel nu reuseam sa ajung la nuanta dorita decat dupa multe incercari si cu riscul de a-mi distruge parul astfel ca am renuntat.

Acum povestea s-a schimbat!

Atunci când vine vorba de colorarea acasă a părului castaniu sau brunet, obținerea unei culori intense și uniforme este una dintre cele mai mari provocări. Fie că își doresc să poarte o culoare naturală de șaten, o nuanță modernă de arămiu sau roșu, sau mult-invidiatul blond luminos, de multe ori brunetele sunt nevoite să se îndrepte spre salon, de teama micilor eșecuri de acasă.

Special pentru a obține nuanța visată pe părul închis la culoare, chiar la tine acasă, dar cu rezultate ca la salon, Syoss lansează în acest an două colecții create pentru brunete:

Noua colecție Syoss Vibrant Colors este o inovație care oferă decolorare și colorare profesională într-un singur pas, pentru a asigura nuanțe vibrante și uniforme, chiar și pe părul închis la culoare.

Brunetele se pot bucura acum de culorile anului 2015 în nuanțe vibrante tonuri de arămiu luminos, șaten auriu și roșu stacojiu - cu cele mai bune rezultate și cel mai mic efort, folosind noua gamă Syoss Vibrant Colors.

Datorită tehnologiei unice și concentrației mari de pigmenți coloranți, noua gamă Syoss Vibrant Colors elimină astfel nevoia unei decolorări prealabile pentru a obține nuanțe vibrante pe părul castaniu sau brunet. Formula asigură performanță maximă de colorare și deschide culoarea de bază cu până la 3 tonuri. Mai mult, datorită formulei profesionale, părul rămâne strălucitor, cu un aspect sănătos și fortifiat.  
·         Syoss Vibrant Colors, vopsea permanentă cu nuanțe vibrante pentru părul închis (5-77 Arămiu Luminos, 4-88 Șaten Auriu, 4-22 Roșu Stacojiu) – 19,89 lei


Pentru deschiderea părului închis la culoare în nuanțe pure de blond radiant, într-un singur pas, Syoss relansează gama sa profesională de decolorare Lighteners pentru utilizare acasă. Noua formulă Syoss Lighteners este activată acum de uleiuri nutritive de îngrijire și asigură o decolorare optimă a părului închis, cu până la 9 nivele, pentru o nuanță uniformă de blond, naturală și strălucitoare, ca la coafor. În plus, balsamul de îngrijire integrează un efect care acționează împotriva acelor reflexii oxidante gălbui, oranj sau roșiatice.
·         Syoss Lighteners, blond decolorant profesional pentru părul închis (13-5 Platinum Lightener, 13-0 Ultra Lightener) – 19,89 leiEu imi doresc sa imi deschid mai tare parul in aceasta vara si cu siguranta am sa folosesc noile vopsele pentru decolorate Syoss.Acompaniate de un sampon violet (desi promit sa combata nuantele portocalii ce pot aparea la decolorare) cred ca vor arata superb pe pielea bronzata si aramie.Rezultatul la care vreau sa ajung este cel de mai jos.Tineti-mi pumnii!
Cleo

You Might Also Like

0 comentarii