Din jungla Clujului

Vremea s-a racorit destul de tare.Nu m-am saturat de vara, nu am apucat sa imi port toate rochiile si toate perechile de sandale si ...Vremea s-a racorit destul de tare.Nu m-am saturat de vara, nu am apucat sa imi port toate rochiile si toate perechile de sandale si asta ma supara putin.Dar nu cred ca vara s-a dat batuta atat de usor. M-am bucurat ca in concediu am prins o vreme foarte buna chiar daca nu am fost cine stie unde.Majoritatea timpului mi l-am petrecut in jungla Clujului, in care vara e aproape imposibil de locuit.
Dimineata ma trezeam nervoasa ca imi era cald de innebuneam si cu masina era un cosmar sa te plimbi daca nu ai aer conditionat.Pentru zilele de concediu am optat catre tinute lejere, vaporoase, neaparat deschise la culoare si cel mai mult mi-au placut salopetele, pantalonii scurti, camasile largi si fustele mai largute.
Obsesia mea din aceasta vara este colierul cu aspect tribal, din metal, un colier superb primit de pe rosegal.com pe care am reusit sa il asortez la multe dintre tinutele mele atat pentru festival, cat si pentru iesirile seara in oras, plimbarile prin parc sau intalnirilor importante.
Am evitat machiajul foarte elaborat, optand pentru o crema cu protectie solara, o pudra matifianta si niste tus pentru conturul ochilor.Nu am scapat in schimb de cearcane si le veti vedea prezente in fiecare poza.

Caldura o fi fost de vina...

Eu inca mai visez la zilele caniculare ce stau sa vina.Nu scapam asa usor de vara :)


Multumesc Dvinx Photography pentru poze!


You Might Also Like

0 comentarii