Cosmetice noi marca H&M

Ieri pe e-mail am primit o veste buna.Celebrul brand de imbracaminte si accesorii H&M a lansat o gama noua de cosmetice ce cuprinde...


Ieri pe e-mail am primit o veste buna.Celebrul brand de imbracaminte si accesorii H&M a lansat o gama noua de cosmetice ce cuprinde game variate de produse ,de la produse pentru machiaj, la produse pentru stylingul parului si produse de ingrijire corporala.Nici nu va dati seama cam ce bucurie a fost pe capul meu cand am vazut newsletterul cu noutati si spre marea marea mea incantare deja se pot comanda online de pe site-ul H&M. Singurul dezavantaj este acela ca produsele nu se afla in magazinele fizice deci daca doriti sa testati un anumit produs, nu o veti putea face, produsele fiind disponibile exclusiv online.Eu deja mi-am ales preferatele, vreau toata gama Cashmere Haze, fondul de ten, lip gloss-ul in nuanta movulie, iluminatorul pentru ten si produsele de par.

Deja sunt pe punctul de a da o comanda pentru cateva preferate, preturile fiind, dupa cum vedeti destul de accesibile.Sincera sa fiu, am mari asteptari de la aceste produse, in special de la gamele pentru ingrijirea corpului care presupun ca miros absolut senzational.
Va invit sa admirati noutatile, si de ce nu, daca va incanta, sa le comandati de pe site-ul H&M.Ce produs ati dori sa incercati intai?


Cleopatra

You Might Also Like

0 comentarii