Despre dependente

Desi am avut momente cand pur si simplu voiam sa renunt la tot ce inseamna blogging, acest articol nu este depre faptul ca as vrea sa renunt...

Desi am avut momente cand pur si simplu voiam sa renunt la tot ce inseamna blogging, acest articol nu este depre faptul ca as vrea sa renunt. Nu renunt la blog, nu renunt la nimic ce tine de viata mea din online.
Insa as vrea sa impartasesc cu voi cateva aspecte la care ma gandesc des. Aspecte la care ma gandesc cand iau autobuzul dimineata catre job si timp de o ora stau cu gandurile mele, cand mananc de pranz, cand fac o pauza din timpul programului..
Oamenii au multe vicii dar oare, in momentul de fata putem considera blogging-ul o dependenta? Recunosc ca daca as ramane  fara blog, as simti cu moare o parte din mine si ia foc in acelasi timp.M-ar durea sincer.
Imi dau seama ca e ca si copilul meu de care trebuie sa am grija mai mult decat de mine.Nu-mi spuneti ca voi nu ati amanat vreodata vreo intalnire, o iesire in oras sau alta activitate pentru blog.
E mai rau decat dependenta de tigari...
Cu blogging-ul e atat de diferit....Practic iti construiesti in timp doua vieti, una online si una ofline care se afla la un moment dat intr-o continua batalie pentru suprematie.Cine va invinge? Imi e greu sa ma gandesc la viata mea online deoarece mi se parea interesanta la 18 ani dar acum pretuiesc de un infinit de ori mai tare viata mea din offline.De multe ori am vrut sa imi inchid blogul pentru ca simteam ca ma acapareaza ca o iedera care se catara pe cladiri si le sufoca.De multe ori voiam  sa renunt deoarece ratam micile placeri ale vietii reale, in defavoarea vietii virtuale.Nu stii care dintre ele e mai buna pana cand nu ajungi sa iti petreci prea mult timp online.Nu vrea ca oamenii din jurul meu sa nu mai existe cat timp eu scriu pe blog.Nu vreau ca viata mea sa se rezume doar la fotografii surprinse dragut cu un filtru, doua de Instagram. Nu vreau validare si recunoastere.
Tot ce imi doresc este sa am super puteri si sa pot face dintr-o zi de 24 de ore una de 72.Nu o data m-am trezit noaptea din somn ca aveam o idee de articol.Nu o data am plans de nervi si de ciuda ca nu imi mergea internetul tocmai cand voiam sa postez un post nou.Nu o data am lipsit de la facultate ca sa am mai mult timp pentru blog.Nu o data am stat noptile pana tarziu, fascinata de felul in care gandurile imi curgeau prin degete in taste si se insirau aici.
Aici au fost si bune si rele, si zile mai pline si articole despre iubire, viata, munca, frumusete si ce-am mai facut prin Cluj.


Pana la urma este sau nu blogging-ul o dependenta? Poate ca si asta e doar o obsesie de care ma pot vindeca, asa cum am facut-o cu multe altele.Cum e viata voastra?E plina, e linistita, e aglomerata, incepe la 6 dimineata si se sfarseste la 11?
Oricum ar fi, oricat de dependent ar fi, blogging-ul face parte din viata mea si deocamdata asa va ramane.
De doua dependente nu m-am vindecat: blog si iubire.
Ne revedem la urmatoarele postari :)Cleo

You Might Also Like

0 comentarii