Hai sa ne distram romaneste la Cluj

Sincera sa fiu eu nu am mai iesit in club de multa vreme. Nu mi-e dor de fumul de tigara, nici de inghesuiala, nici de muzica stupida pe...


Sincera sa fiu eu nu am mai iesit in club de multa vreme. Nu mi-e dor de fumul de tigara, nici de inghesuiala, nici de muzica stupida pe care nu reusesc sa ma distrez dar imi e dor de atmosfera tinereasca, distractia pana dimineata si gasca noastra minunata de la facultate. Tin minte ca in facultate chiar am calcat pragul multor cluburi si am in mintea mea un top 3 cluburi misto din Cluj. Bineinteles, le-am ales in functie de cat de bine m-am distrat in fiecare, nu neaparat cum arata, ce muzica era predominanta sau ce persoane merg acolo.

Daca nu aveti program in data de 30 decembrie, va fac eu. Club NOA organizeaza cea mai tare petrecere din acest weekend prelungit. Este vorba de Seara Romaneasca in care ne putem distra pe cinste ascultand muzica 100% romaneasca, mai veche sau mai noua.In timpul facultatii chiar faceam cu fetele din camera de camin multe "retro nights" ascultand muzica veche romaneasca, glumind, mancand pizza si simtindu-ne extraordinar. Parca imi e dor de vremurile mele de liniste in care aveam infinit de mult timp. Ca sa mai retraiesc macar un pic din atmosfera acelor vremuri, va invit luni, 30 decembrie in club NOA din Cluj sa ne distram impreuna.
Incepand cu ora  23:00 dam drumul la distractie impreuna. Si eu voi fi acolo si va invit si pe voi. Am pentru voi 10 invitatii la acest party. Ca sa puteti intra in posesia lor tot ce trebuie sa faceti este sa fiti din Cluj si sa dati share la aceasta postare iar mai apoi sa imi lasati intr-un comentariu linkul share-ului si un numar de telefon sa dau de voi ca sa va primiti invitatia! Primii 10 care se inscriu au garantat o invitatie.
Ne vom intalni in weekend sa va dau invitatiile pe undeva prin Cluj.

Acest eveniment este unul marca STUDCARD.Va pup!
Cleo

You Might Also Like

0 comentarii