Dorinte si vise imposibile?

Jacheta Shein Rochie Asos Colier  Presiozi Dress Gatta Sandale Zara Ruj Melkior Closer Photo credit Ada Ivanov Pot sp...

Jacheta Shein
Rochie Asos
Colier  Presiozi
Dress Gatta
Sandale Zara
Ruj Melkior Closer
Photo credit Ada IvanovPot spune ca in general sunt o persoana care priveste catre viitor cu optimism. De multe imi reamintesc ca azi sunt mult mai buna decat ieri si mereu gasesc in fiecare zi un motiv de a ma perfectiona , pe mine ca om, ca femeie si ca tanara care are vise si dorinte. Unele realizabile, altele care se camufleaza doar in mantia irealizabilului. Gasesc mereu putere sa  merg mai departe indiferent cat de innorat e afara sau in suflet. Zilele trecute m-am intalnit din nou cu Ada Ivanov pentru o sedinta foto la Sala Polivalenta. Nerabdatoare, m-am imbracat, m-am machiat si am pornit in graba catre locatie. Dar, de multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ajunsa afara mi-am dat seama ca umiditatea de afara este nesimtit de mare si parul meu s-a umflat intr-o clipa. Norii s-au adunat si se pregatea de ploaie. Masina nu mai pornea. Am prins o aglomeratie fantastica pana la locatie. Pe drum am ramas fara benzina si a trebuit sa alimentez. Cand am ajuns a inceput sa picure marunt si enervant. Abia am gasit loc de parcare. 
Dar nu m-am dat batuta deloc. Am facut pozele. Asa innorat cum era. M-am simtit satisfacuta ca, pana la urma mi-am dus planul pana la capat. 
Asta e, uneori dorinta de a duce la capat vise si idei se vede si in lucrurile marunte, precum o sedinta foto in mijlocul Clujului. Nu exista vise si dorinte imposibile. Exista doar persoane carora le e prea lene sa faca ceva pentru a le atinge si se sperie la primii stropi de ploaie.Va pup!
Cleo

You Might Also Like

0 comentarii