Cum sa arati bine pe bani putini

 Va povesteam in articolele anterioare ca sunt absolut incantata cand descopar prin second handurile din Cluj nenumarate comori cu...
 Va povesteam in articolele anterioare ca sunt absolut incantata cand descopar prin second handurile din Cluj nenumarate comori cu care pot sa ma joc dupa pofta inimii. E un adevarat ritual sa aleg din mormane de haine pe care nu le mai vrea nimeni acele piese care in viziunea mea merita mai mult decat sa stea inghesuite pe rafturi. Tocmai de aceea, imi planific din timp ziua de mers in cautarea comorilor, ca sa fiu sigura ca ma dedic complet ei. Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand colind astfel de magazine, am noroc sa gasesc niste piese foarte frumoase. Despre acest lucru este vorba si in articolul de azi.

 Toata tinuta de pe mine insumeaza o cifra ce nu depaseste pretul unei pizza mancata in oras, ceea ce imi da o satisfactie imensa. Imi place sa ma joc cu texturile, nuantele, formele si sa confer, unei piese care are nevoie de imbunatatiri, un aer nou si proaspat in cateva minute. Aici intra in discutie fustita mea plisata, luata dintr-un second hand cu numai 10 lei. Ea avea initial o lungime medie si nu imi placea cum arata pe mine insa i-am adorat printul si croiala. In cateva minute si cu putina indemanare am scurtat-o si a devenit altceva.
 Are un aer asa boem si feminin iar printul floral va fi mereu in topul preferintelor mele, pentru ca, vreau sa cred ca in sinea mea se ascunde o latura artistica foarte bine conturata.


Chiar si bluzita a fost luata de la Tabita, cand reducerile depaseau 80% si am dat pe ea sub 5 lei. Sandalele sunt primite de pe un grup de pe facebook, de la o doamna care nu le-a purtat niciodata si a vrut sa faca o bucurie cuiva. Sa va mai spun si de ruj? Este unul din rujurile acela lichide, foarte rezistente, pe care am dat sub 10 lei.

 Vreau sa cred ca am un intreg ritual in a-mi compune tinutele si mai ales de a alege piese din magazine. Bucuria descoperirii unei rochii fantastice sau a unui sacou unde nici nu te astepti ca vei gasi ceva serios  imi da efectiv fluturi in stomac, exact ca la prima intalnire cu un baiat. Cred ca m-am indragostit. Nu neaparat de haine, dar de bucuria descoperirii minunilor din magazinele second hand din Cluj, orasul meu de suflet.

Iar melodia "Fata verde" este una din acele piese care ma inspira si care m-a determinat sa fac un articol ce il veti citi in curand pe blog.

Photo credit: Ada Ivanov
Va pup!


Cleopatra

You Might Also Like

0 comentarii