Topul melodiilor romanesti care si acum imi pun un nod in gat

Categoria de lifestyle a blogului meu nu inseamna numai moda, cosmetice, locuri frumoase vazute si cumparaturi. Inseamna si emotii, sentimen...

Categoria de lifestyle a blogului meu nu inseamna numai moda, cosmetice, locuri frumoase vazute si cumparaturi. Inseamna si emotii, sentimente si ganduri date de muzica sufletului meu,cea care ma face sa inchid ochii si sa ma transpun in atmosfera piesei, muzica care imi face pielea de gaina si imi pune un nod in gat.

 Nascuta in anii '90, am crescut cu aceste melodii, m-au inspirat, mi-au colorat copilaria si adolescenta si m-au facut sa inteleg de fapt ce inseamna o muzica de calitate, cantata in cea mai frumoasa si lirica limba din cate exista, romana. Sunt o iubitoare de valori romanesti, traditii si legende ale plaiurilor mioritice si muzica romaneasca mai veche de incadreaza in pasiunile mele.


Apreciez inzecit aceste melodii care desi pentru unii par anoste, simpliste, lipsite de acel vibe modern, pentru mine inseamna o epoca de aur in industria muzicala romaneasca, care din pacate nu cred ca se va reintoarce. Cel putin nu prea curand. Sunt piese care imi fac pielea de gaina din varful picioarelor si pana in crestet, imi da acea senzatie minunata si emotionanata de gol in stomac, ceva ce se numeste "emotie artistica". Intr-o lume dominata de false valori si superficialism, haideti sa reascultam franturi din viata autentica, dorinte si vise cantate cu pasiune pentru toti cei care o inteleg.
You Might Also Like

0 comentarii