Nebunia sandalelor: Pom Pom colorat

Sandale Hores  albastre Ce poate fi mai cool vara decat niste sandale colorate alaturate unei rochii-camasa cu manecile suflecate? Am...

Sandale Hores albastre

Ce poate fi mai cool vara decat niste sandale colorate alaturate unei rochii-camasa cu manecile suflecate? Am gasit zilele trecute intr-un magazin second hand o rochie camasa kaki, foarte frumoasa, careia i-am atasat pe umeri niste insigne metalice de mai multe culori. 

In incercarea de a gasi ceva care sa se potriveasca cu rochita, am gasit online niste sandale foarte frumoase si colorate, avand niste bilute colorate drept accesorii. Am vazut ca vara aceasta se poarta foarte mult acest fel de sandale si m-am gandit sa imi comand si eu o pereche colorata. Am vazut de asemenea si pe internet o multime de modalitati de a-ti face singura acest fel de sandale si vreau sa ma incumet intr-o zi sa redecorez o pereche veche. Va tin la curent cu mini proiectul meu DIY dar pana atunci va invit sa descoperiti perechile minunate de mai jos! Pregatesc pentru voi o postare cu rochita! 
Stay tuned!

Sa vina vara! 
You Might Also Like

0 comentarii