Pleaca, ploaie...sau mai stai putin.

Oricat as incerca sa gasesc un pic de inspiratie, vremea ploioasa nu ma ajuta deloc. Nu reusesc sa ma trezesc devreme, tot ce vreau est...


Oricat as incerca sa gasesc un pic de inspiratie, vremea ploioasa nu ma ajuta deloc. Nu reusesc sa ma trezesc devreme, tot ce vreau este sa stau si sa pierd timpul degeaba, cu o cafea mare in brate si infofolita in pat. Nici macar TV-ul nu l-am pornit pentru ca nu am chef. De nimic.
Nu am lumina pentru fotografii si de outfituri nici nu intra in discutie. Nu am idei de ce as gati in dupa-masa asta, nici de ce voi face diseara. Tot ce vad e ploaie, liniste si sunetul apei ce loveste asfaltul, acoperisurile, copacii.

Insa vremea asta ma inspira sa ascult muzica sufletului meu, cea cu care am crescut si care ma inspira, care imi da niste sentimente pe care nu le pot descrie in cuvinte atat de simple. E mai mult decat o "piele de gaina" cand auzi o melodie care iti place, e un gol in stomac si o vibratie a sufletului. 
Genul meu preferat de muzica este trance, dar bineinteles, gusturile mele muzicale variaza in functie de stare, de vreme, de anotimp. Dar, cand nimic si nimeni nu ma intelege, cand tot ce vreau este sa visez cu ochii deschisi, aleg trance-ul, o muzica care te duce in stari atat de diferite in cateva minute incat te simti uneori bulversat psihic. Preferatul meu este trance-ul progresiv si uplifting. Tin minte ca aveam 12 ani, stateam in dormitorul meu si ascultam pe intuneric ATB. Era absolut minunat, imi provoca o stare incredibila. Albumul meu preferat de pe vremea aia era No Silence, pe care si acum il ascult, aproape zilnic.

Ca sa le intelegeti, trebuie sa ascultati cateva melodii.
Iata playlistul meu pentru o zi intunecata de vara, in care ploaia si muzica sunt cei mai buni prieteni ai mei. Voi cum treceti peste zilele ploioase?


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii