Vara 2016 cu Bioderma

Cel mai important lucru in fiecare vara nu este un costum de baie nou, o palarie fancy sau cine stie ce bijuterii pentru corp. In fieca...


Cel mai important lucru in fiecare vara nu este un costum de baie nou, o palarie fancy sau cine stie ce bijuterii pentru corp. In fiecare vara se poarta sanatatea si mai nou #fotoprotectiefaraintindere.

Asadar, vara se poarta pielea sanatoasa si bronzata fara riscuri. Pentru a ne veni in ajutor, Bioderma a lansat o noua generatie de fotoprotectie, aplicarea fara intindere. Ce inseamna acest lucru? Bioderma s-a gandit si la cele mai lenese dintre noi sau cele care nu au partener sau sunt prea timide sa ceara ajutor atunci cand nu isi pot intinde crema de protectie solara pe spate asa ca a lansat Photoderm Max Brume SPF 50+, un produs de protectie solara sub forma de spray care nu necesita intinderea lui pe piele. Practic este un spray de protectie solara ce se pulverizeaza pe piele ...si atat! :) Cat de simplu!

 Photoderm Max Brume SPF 50+ este cel mai nou produs de protectie solara de pe piata, marca Bioderma, ce ofera fotoprotectie foarte inalta, poate fi aplicat din orice pozitie foarte usor, nu necesita intindere, este potrivit pentru activitatile noastre sportive din aceasta vara si este 100% transparent.
Fiind un produs bland cu pielea, puteti fi sigure ca acest spray va este potrivit indiferent de tipul de piele pe care il aveti. Produsul sub forma de spray face ca fiecare aplicare sa fie una revigoranta iar parfumul sau specific Bioderma il face extrem de placut de folosit. Este rezistent la apa si ofera o protectie de durata pe intreaga perioada a expunerii la soare.
Eu l-am incercat deja si pot spune ca imi place pentru ca este extrem de usor de folosit si practic. Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de minim 20 de cm pentru a acoperi uniform pielea. Mai simplu de atat nici ca se putea!

Acesta nu lasa urme, se simte confortabil pe piele si este nelipicios. Se absoarbe rapid si trebuie reaplicat la 2 ore. Puteti folosit produsul si pe ten, insa va recomand sa il aplicati intai in palme si ulterior pe ten.
Eu am mai scris un articol in care atrageam atentie asupra pericolului reprezentat de expunerea neprotejata la soare. Asa ca fetelor (si baietilor), va rog, nu uitati sa va protejati! Stiu ca va doriti o piele ciocolatie insa o puteti avea in mod sanatos si durabil. Indiferent de protectia folosita, nu plecati de acasa fara ea! 

Gasiti acest produs in farmacii la pretul de 86 de lei.

Va doresc o vara cu o piele...sanatoasa!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii