Portretele strazii- inspiratie de la un filtru pentru fotografii

Asa se numeste filtrul pe care azi il folosesc in fotografiile cu mine: Street Portraits. Un filtru alb-negru mai mult luminos si modern ...

Asa se numeste filtrul pe care azi il folosesc in fotografiile cu mine: Street Portraits. Un filtru alb-negru mai mult luminos si modern decat intunecat si vechi. Si asa, din aproape in aproape am reusit sa asociez conceptul de alb-negru cu modul in care privim viata. In esenta aproape toti privim viata in alb si negru si uneori, cand avem momente de bucurie maxima mai vedem si cateva culori. Cum putem face sa vedem culorile in fiecare zi? 
E foarte simplu. Eu am inceput sa vad viata altfel, incepad cu o introspectie. Ulterior am fost tot mai curioasa de intreaga lume si de tot ceea ce poate sa imi ofere la nivel informational.


 Atunci cand cunostintele despre lumea interioara se intrepatrund armonios  cu cele din exterior, se naste spiritualitatea. 


Aceasta nu este o religie, nu este o serie de reguli scrise pe care este obligatoriu sa le urmezi, nu este ceva ce daca nu respecti vei fi pedepsit. In spiritualitate este in primul rand vorba de TINE ca fiinta umana intr-o continua dezvoltare. Este despre imbogatirea ta ca om si ca suflet care nu cunoaste granite de nici un fel. 
Spiritualitatea este despre o silueta noua si o vitalitate crescuta, combinate cu o liniste mentala, un echilibru interior si o vibratie pozitiva. Orice ne face sa evoluam ca fiinte umane, orice care ne face mai inteligenti, mai prezenti, mai constienti, mai responsabili, este o practica spirituala.
De la yoga la meditatie, de la citit la scrierea unui jurnal, de la visul lucid la proiecie astrala, de la veganism la cosmetice organice, totul este strans legat de OMUL care ne dorim sa fim.

Ca sa ajungi omul care iti doresti sa fii, tot ce trebuie sa faci este sa proiectezi intai fiecare detaliu pe care il doresti imbunatatit la tine: vrei sa mai dai jos cateva kilograme, sa iti controlezi mai bine furia, sa nu mai lenevesti, sa nu mai mananci junk food, sa ai mai multa incredere in tine, sa treci peste depresie si anxietate. Dupa ce iti notezi (undeva intr-un carnetel sau o agenda) tot ce ai dori sa imbunatatesti, trece in dreptul fiecaruia o modalitate prin care poti face asta. 

Vreau sa dau jos 5 kilograme-------- mananc mai putina paine si carne

Vreau sa imi controlez mai bine furia---------voi  medita

Vreau sa nu mai lenevesc--------------voi practica yoga

Vreau sa am mai multa incredere in mine-------------voi practica theta healing

Vreau sa scap de depresie------------voi asculta sunete binaurale pentru vindecarea acesteia

Vreau sa nu mai fiu anxios---------------voi medita mai mult in naturaSi asa mai departe.

Fiecare din aceste practici spirituale te ajuta sa iti imbunatatesti conditia fizica si psihica si sa devi un om mai bun. Un om mai simplu si atat de complex in acelasi timp. Atunci iti vei da seama cat de putin inseamna toate lucrurile materiale de care e atasam, enormul de mult timp pe care il petrecem in oglinda incercand mult prea mult sa exgeram cu machiajul pana cand nu ne mai recunoastem, toate hainele extrem de incomode sau extravagante pe care le purtam doar de dragul modei si de a fi in trend. 

Despre asta este vorba in spiritualitate: despre a gasi echilibrul perfect catre un corp, minte si suflet armonios fara sa mai fie nevoie sa exagerezi cu un machiaj doar ca sa recuperezi pentru insecuritatile tale ori sa te dezbraci mult prea mult pentru a compensa cu goliciunea si amarul din suflet.

Spiritualiatea este despre cum sa iti faci viata mai frumoasa absolut gratuit, fara bani, este despre cea mai buna varianta a ta din toate punctele de vedere. Spiritualitatea este sa reusesti sa vezi toate culorile din viata ta in fecare zi, nu doar din cand in cand. Cand reusesti sa intelegi importanta ei, incepi sa simti cum viata ti se schimba. Incepi sa simti cum energia incepe sa circule din nou prin corpul tau, exact ca un impuls electric. 


Avem o putere inimaginabil de mare, noi ca simpli oameni. In puterea si datoria noastra este sa o descoperim, daca se poate la timp!
You Might Also Like

0 comentarii