Cabin in the W O O D S

Cam de un an de zile imi trece prin cap gandul ca ar cam trebui sa am si eu preocupari mai de adulti. Una dintre ele este aceea ca imi ...

Cam de un an de zile imi trece prin cap gandul ca ar cam trebui sa am si eu preocupari mai de adulti. Una dintre ele este aceea ca imi doresc din toata inima o casuta a noastra, oricat de mica, singura conditie este sa fie in natura, preferabil cat mai aproape de o padure. Visul acesta m-a invaluit inca de mica, pentru ca eu am crescut la casa, aproape de un deal impadurit si stiu senzatia unei plimbari in natura oricand, acea iesire revigoranta si minunata pe poteci de munte, inconjurate de freamatul copacilor batrani si a muschilor ce te intampina ca un covor moale. La cum ma stiu, sunt in stare sa ma apuc intr-o zi, cu viitorul meu sot sa incepem constructia unei casute-cabana, acel refugiu intim al nostru pe are atat de mult ni-l dorim. Mi se pare un lucru pe care trebuie sa il faci in viata asta si mai ales un lucru care mie personal imi poate aduce o bucurie imensa!

Simplitatea modesta a materialelor folosite, pozitionarea cabanei, privelistea de dimineata, de la cafea, zgometele naturii proaspat trezite in aerul rece de noiembrie, nu ar putea fi inlocuite de nici o casa sau apartament in mijlocul orasului oricat de cosmopolit ar fi el. Asta e ceea ce imi doresc, o mica oaza de bucurie din lemn si materiale reciclabile , de o valoare prea mica ca sa poata fi considerata avere dar sa reprezinte tot ce inseamna linistea, simplitatea si apropierea fata de natura.
Am pregatit pentru voi o selectie de fotografii inspirationale cu si despre casute de lemn in padure, cabane ieftine si simplu de realizat. 
Felul in care viata mea s-a schimbat m-a facut sa ma preocupe mai tare o viata apropiata de natura, simpla si minimalista, extrem de abundenta din punct de vedere al energiei vitale ce te poate cuprinde in momentul in care alegi sa te conectezi cu tot ce inseamna lumea naturala, nealterata de factori sintetici. Cred ca toamna mereu trezeste in mine astfel de simtiri, insa de data asta simt ca schimbarea e atat de puternica incat pot maximiza efectele ei intr-o reactie in lant de emotii si vibratii pozitive si inaltatoare. 


O toamna minunata!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii