playlist pentru vitalitate, inspiratie si libertatea spiritului

Muzica pentru mine inseamna emotii si momente. O asociez cu zile din viata mea, ganduri, stari si oameni cu care am interactionat in ...


Muzica pentru mine inseamna emotii si momente. O asociez cu zile din viata mea, ganduri, stari si oameni cu care am interactionat in momentul in care am ascultat o anumita melodie. De obicei, pentru mine muzica e mai mult decat niste sunete armonizate dupa urechea unui compozitor sau artist ci o avalansa de emotii si sentimente care ma cuprind atunci cand ascult o piesa anume. Muzica pentru mine e ca un drog auditiv cu care ma hranesc in momentele in care vreau sa iau o pauza, sa imi pun in echilibru starile mele interioare si cu fiecare moment mai gasesc cate o melodie care simt ca imi da aripi. Pentru mine asta inseamna muzica: un balsam care sa te unga pe suflet atunci cand esti trist sau dezamagit, un prieten care te tine de mana cand esti foarte fericit. Imi oglindeste starile cand ma simt euforica, plina de speranta sau alte sentimente ce ma invaluie. Uneori simt un mix de "feeling-uri" undeva ascunse in mine atunci cand ascult melodiile ce ma inspira intr-o perioada sau alta incat  mi-e greu sa le inteleg. Sunt atat de complexe si unele noi pentru mine incat nici nu stiu cum sa le cataloghez. Uneori cand ascult o melodie ma gandesc, de exemplu la creativitate si la capacitatea mintii umane de a genera idei in momente cheie ale vietii, desi melodia are un mesaj dragoste(Generate- Eric Prydz).

Unul din artistii mei preferati din ultia perioada este Eric Prydz, un DJ si producator suedez de muzica electronica (foart cunoscut pentru piesa "Call on me") care a lansat  in primavara albumul OPUS, album pe care regasiti si cele trei piese de mai jos. Mi se par extraordinar de "catchy" si destul de antrenante, destul de potrivite pentru a da un vibe nou zilelor de toamna.









Drintre noile descoperiri se numara si formatia "Walking on cars", o formatie irlandeza de rock alternativ care imi place in special pentru piesa "Speeding cars", o piesa de exceptie, melodioasa si potrivita pentru toamna. Inclusiv videoclipul piesei este potrivit cu vremea de afara si te indeamna la un pic de melancolie. De asemenea, medodia "Fast Car" de la Tracy Chapman este incredibil de frumoasa si "touching" daca stai sa ii asculti mesajul. Una peste alta, va invit sa dati play mai jos!




Vreau sa va mai anunt faptul ca am inceput sa ma specializez in design grafic si vreau sa invat si mai multe. Este un domeniu care ma pasioneaza si imi doresc sa profit la maxim de noua mea pasiune. 
Realizez proiecte de design grafic atat simple cat si mai complexe iar daca aveti o idee si doriti sa v-o ilustrez frumos, imi puteti scrie pe adresa de e-mail comanrittacleopatra@yahoo.com



Va imbratisez!


Cleo

You Might Also Like

0 comentarii