T O A M N A schimbarilor

Toamna pentru mine mereu vine cu schimbari. Daca stau sa analizez, aceasta poate fi una dintre cele mai frumoase toamne din viata mea! Compa...

Toamna pentru mine mereu vine cu schimbari. Daca stau sa analizez, aceasta poate fi una dintre cele mai frumoase toamne din viata mea! Comparativ cu vara trecuta cand literalmente abia am reusit sa supravietuiesc, simt o energie pozitiva ce vine catre mine, ce ma inalta si ma face sa zambesc gandindu-ma la ziua de maine. Am inceput o colaborare foarte frumoasa cu Floristiq Art, o scoala de design floral din Cluj Napoca ce mi-a oferit nenumarate oportunitati de dezoltare.

 Desi ma ocup de marketing-ul lor doar de cateva luni ma simt uneori ca si cand ar fi trecut un an de experiente peste mine. Am invatat foarte multe, m-am dezvoltat in fiecare zi tot mai tare. Iar avantajul colaborarii mele cu ei este ca sunt inconjurata de flori aproape in fiecare zi! Nici nu va puteti imagina cat este de placut sa lucrezi intr-un birou in care ordinea, florile proaspete, culorile si energia pozitiva primeaza. Avand oportunitatea de a lucra cu ei, mi-am dezvoltat si mai mult obiceiurile mele bune datorita valorilor comune pe care le impartasim: iubire fata de natura si flori, un stil de viata echilibrat si pasional, lucruri inspirationale cu care ne inconjuram si multa dragoste pentru frumos.

Cred ca fiecare proiect nou pe care il incepi are atat parti negative cat si parti buna insa este esential sa pui in balanta ambele aspecte iar la final sa analizezi daca merita sau nu sa continui. Eu am ales sa iau ce e mai bun din fiecare zi si sa ma umplu de energie pozitiva cu fiecare ocazie cu care ma simt inspirata de ceva sau cineva!

Presimt ca va fi o toamna grozava! Iata cateva instantanee ale zilelor mele din ultimele saptamani.


A photo posted by cleopatra coman (@cleopatracoman) on


A photo posted by cleopatra coman (@cleopatracoman) on

A photo posted by cleopatra coman (@cleopatracoman) on

A photo posted by cleopatra coman (@cleopatracoman) on

Cleo

You Might Also Like

0 comentarii