Ajuta-ma sa aflu mai multe despre tine!

Dragi cititoare, Am revenit azi cu o postare scurta in care va indemn pe voi, cele care ma urmariti, sa ma ajutati sa va cunosc mai bine p...


Dragi cititoare,
Am revenit azi cu o postare scurta in care va indemn pe voi, cele care ma urmariti, sa ma ajutati sa va cunosc mai bine preferintele, gandurile si ideile prin a completa un chestionar pe care l-am conceput pentru voi. Scopul chestionarului este sa aflu daca va confruntati cu diverse stari emotionale, daca obisnuiti sa va rasfatati cu mici bucurii care sa va faca sa va simtiti mai bine si per total sa inteleg mai bine preferintele voastre. Acesta ma va ajuta sa creez pentru voi exact produsul de care aveti nevoie, produs la care lucrez de mult si pe care vreau sa il fac cadou persoanei cu numarul 10, 50 si 100 dintre cele care completeaza acest chestionar! Invitati-va prietenii sau rudele sa il completeze si ei, pentru ca, prin acest produs vreau sa imi duc mai departe misiunea personala, cea de a ajuta oamenii care imi urmeaza sfaturile sa aiba o viata mai echilibrata, calma, sanatoasa si fericita, putin cate putin.

M-ar ajuta foarte mult sa imi oferiti 10 minute din timpul vostru si promit ca, fiecaruia dintre voi, va voi intoarce favoarea! Asadar, chestionarul este deschis si va multumesc inca o data pentru implicare!

Ne revedem curand cu surprize!You Might Also Like

0 comentarii